De Mediaclub

 Activiteit en Begeleiding in Entertainment

dag-activiteiten met individuele Begeleiding.

De Mediaclub biedt dagbesteding, dagactiviteiten en individuele begeleiding voor mensen vanaf 18 jaar die moeite hebben zelf de regie over het eigen leven te voeren.

Voor mensen die net iets meer individuele ondersteuning nodig hebben bij het leren van bijvoorbeeld muziek maken of video en filmbewerking. Je wordt geholpen bij de programma's en zo kunnen we goed inschatten hoe snel je leert en of je je eigen creativiteit zelf verder kan ontwikkelen.

Ieder mens heeft recht op een unieke en passende plaats in de samenleving. De juiste begeleiding en dagbesteding zorgt mede voor een duurzame versterking in het leven van deze (jong)volwassenen. Van hieruit kunnen zij een eigen verantwoordelijkheid nemen en hun zelfredzaamheid vergroten.

Onze begeleiding en ondersteuning (individuele en of in een groepje) heeft tot doel om vanuit een omgeving waar onze doelgroep zich veilig voelt tot een maximale ontplooiing te komen binnen ieders mogelijkheden. Op eigen kracht en naar vermogen actief mee te doen in de samenleving.


E-mailen
Bellen