De Mediaclub

 Activiteit en Begeleiding in Entertainment

 

Dagactiviteiten Groep met ondersteunende Begeleiding.

 

De Mediaclub biedt dagbesteding, dagactiviteiten en ondersteunende begeleiding aan voor volwassenen die moeite hebben zelf de regie over het eigen leven te voeren.

Ieder mens heeft recht op een unieke en passende plaats in de samenleving. De juiste begeleiding en dagbesteding zorgt mede voor een duurzame versterking in het leven van volwassenen. Van hieruit kunnen zij een eigen verantwoordelijkheid nemen en hun zelfredzaamheid vergroten.

Onze begeleiding en ondersteuning  (individueel en of in de groep) heeft tot doel om vanuit een omgeving waar onze doelgroep zich veilig voelt tot een maximale ontplooiing te komen binnen ieders mogelijkheden.

De Mediaclub heeft een kleinschalige opzet. De groepjes worden zorgvuldig samengesteld. Ook is het mogelijk dat er sociale contacten uit voortvloeien waardoor hun netwerk groter kan worden en ook het  zelfvertrouwen en algemeen welzijn nemen zo toe. 

Dagactiviteiten kunnen zijn fotografie/video en film.  Werken aan een documentaire of aan een fotoreportage. Ook de eigen inbreng vinden we belangrijk. 

Of hou je van muziek en ben je zelf creatief genoeg om een eigen liedje te schrijven. Dan kan je in een van onze studio's aan de slag met een ervaren zangcoach en of producer.

Radio Presenteren; Hier leer je een eigen radioprogramma samen te stellen en te presenteren. Je kan een eigen luisterend publiek hierdoor krijgen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

E-mailen
Bellen