Green Valley Media - De Mediaclub

 Activiteit en Begeleiding in Entertainment


MUZIEK- VIDEO- FOTOGRAFIE- RADIO DJBij Green Valley Media / De Mediaclub krijg je volledig de ruimte - om zelfstandig te werken aan de ontwikkeling van jouw eigen creativiteit. Met op de achtergrond - altijd - professionele begeleiding.

Fotografie, filmen en video
Bij Green Valley Media / De Mediaclub leer je stap voor stap en in jouw eigen tempo met praktische ondersteuning professionele foto's en film en video's maken. Van assisteren op de film/foto-set, op locaties, helpen bij het lichtplan tot het editen van de uiteindelijke clips of foto's.  

Muziek
In onze professionele geluidstudio's kan je zelf aan de slag om je eigen liedjes en producties te maken en deze uit te brengen. Green Valley Media heeft een eigen label: Green Valley Music, waarbij jouw muziekproducties - eventueel-  op de meeste streamingplatforms uitgebracht kunnen worden. 

Live Music-Dj
Hands on the Dj console. Maak je eigen music-mix. Onder begeleiding van onze ervaren live- Dj - leer je alles over het maken van je eigen mix en performances. 

Radio DJ bij Intercity Radio
Je eigen radioprogramma presenteren bij het internet radiostation: Intercity Radio. Je leert het en wordt begeleid door onze ervaren radiopresentatoren. Met gemiddeld 500 luisteraars per uitzending.

Activerend werk
Ook kun je een leertraject volgen vanuit Activerend werk zie voor meer info onder menu Informatie; Leren en werken bij de Green Valley Media Hiervoor kun je een afspraak maken met de wijkcoach of via het CAW. 

https://activerendwerk.nl/werkplekken?search=green+valley+media

Samen op zoek naar jouw eigen talent

Door samen te kijken naar wat je mogelijkheden zijn en te ontdekken wie je van binnen bent kun je erachter komen wat het beste bij je past. Zo ontdek je vanzelf waar je goed in bent maar vooral wat jouw plezier geeft in je leven. Het (her)vinden van je levensgeluk is het mooiste uitgangspunt en bijdrage aan onze maatschappij.
Green Valley Media / De Mediaclub  biedt werkzaamheden aan binnen de entertainmentwereld. Alles afgestemd op de behoefte en jouw interesse veld.
Zie in het menu bij de nieuwste foto's, video's of muziek wat wat we allemaal maken.

Onze recente videoclips:


 
Recente Single-covers:
 

E-mailen
Bellen