De Mediaclub

 Activiteit en Begeleiding in Entertainment

Leren en werken bij de Mediaclub

Op weg naar betaald / onbetaald werk

Vanaf 1 januari 2017 kun je bij de gemeenten die vallen onder Regio centraal Gelderland zorg inkopen bij de Mediaclub. 

De Mediaclub is gecontracteerd bij diverse gemeenten van Regio Centraal Gelderland en Hieronder vallen o.a. De gemeente Arnhem, Rheden, Rozendaal, Renkum, Overbetuwe, Lingewaard, Doesburg, Duiven, Rijnwaarden Westervoort, Zevenaar, Wageningen.

Via de wijkcoach van de gemeente kun je een project aanvragen bij de Mediaclub. Bijvoorbeeld activerend werk, individuele begeleiding en groepsbegeleiding.

Ook voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen een traject Activerend werk aanvragen. Wij bieden een rustige leeromgeving . Voor alle leertrajecten wordt veel in de praktijk geoefend en leer je in korte tijd heel veel van het betreffende vak. 

Je bespreekt samen met hen je wensen en waarom je graag bij ons wilt leren/werken om ervaring op te doen als fotograaf, video/filmer, Radio dj of als muziekproducer en technicus.

Je kan branche gerelateerde certificaten behalen en je daarna verder scholen. Je weet wat het inhoud en kan als medewerker praktisch helpen bij bv.  geluidstechniek, in een studio of met je eigen fotowerk; Vlogs maken of leren werken aan een mooie filmproductie of documentaire. Verder alle know-how omtrent het samenstellen en presenteren van radioprogramma's. .

De Mediaclub biedt de volgende leer/stage trajecten aan voor Activerend werk 

- Technicus/muziekproducer : niveau 1 t/m 3 

- Video/film/foto bewerking niveau 1 t/m 3

- Fotografie 


Muziekproducer/technicus

Zie hier voor meer informatie over het Leer/werk project tot Muziekproducer/technicus nivo 1. 

Hierbij leer je alles om je muziek van jezelf of van anderen op te nemen en te produceren. Ook leer je hoe je je muziek kan uitgeven, een label beheren en opzetten. De Mediaclub heeft een eigen label en we plaatsen je muziek direct op o.a. Spotify, iTunes en of andere Social Media.


Video/film/foto bewerking

Zie hier voor meer informatie over het Leer/werk project tot Video/film/foto bewerking

Hier leer je werken met een film/videocamera , drone opnamen maken en of werken met een vlogcamera. Ook met je mobiele telefoon in combinatie met een Gimbal kun je prachtige opnamen maken. 

Je leert werken met een Green Screen en leert werken met alle bewerkingsprogramma's zoals Adobe Photoshop, Première Pro filmprogramma en met Logic pro (muziekstudio). Je leert documentaires en films monteren en hierbij je creativiteit te ontplooien.

Wil je graag een leer of stageproject volgen bij de Mediaclub. dan kun je via je wijkcoach een aanvraag doen voor een toewijzing vanuit het Activerend Werk. Als de toewijzing geaccepteerd is kunnen we starten met het leertraject.

Je aanwezigheid-indicatie bij de Mediaclub (de schikking of het aantal dagen waarop je mag deelnemen aan een leer/stagetraject) en je eigen leerniveau bepaald hoe lang je over een traject doet. gemiddeld gaan we uit van 3-6 maanden voor het behalen van niveau 1.

Inschrijving en Intake bij de Mediaclub

Als je graag een keer wilt komen kijken maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Hiervoor bel je naar ; 06-33803426.

Ook kun je alvast het intakeformulier downloaden en alvast invullen en meenemen naar het kennismakingsgesprek. 

Andere formulieren kun je eventueel ook alvast invullen en meenemen. zoals het toestemmingsformulier en privacyregelementen de gedragscode.

Op de website van Activerend Werk kun je ons vinden op;  

https://arnhem.activerendwerk.nl/werkplekken/88
E-mailen
Bellen