Green Valley Media - De Mediaclub

 Activiteit en Begeleiding in Entertainment

Over ons

 

  

 

 

Ons team

Marco Roosink

Marco Roosink

Positie Eigenaar, producer en begeleider fotografie, film, muziek en radio

Over Marco Roosink is sinds 1986 werkzaam in de mediawereld. Begonnen als succesvol componist/producer, waar hij met het bedrijf Big Bang Music een aantal grote europese hits scoorde. Succes nummers voor o.a. Richenel, Selena, BB Queen en Simone Angel. In 1993 startte Marco het bedrijf Green Valley Media. Als regisseur combineerde hij film en video met zijn muziek. Voor o.a. Kpn, Colt, Universal en Philips maakte hij diverse film- en sounddesigns. Sinds 2012 is hij eigenaar en begeleider van de Mediaclub bij de video, film en muziek afdeling.

Monique Suijkerbuijk

Monique Suijkerbuijk

Positie Coördinatie, Counselling & Coaching

Over Monique is begonnen als praktijk assistente van en voor diverse medische specialismen. In 2010 werd zij office manager bij een Trainingscentrum gespecialiseerd in LVB en Autisme. Hier coördineerde zij bij de organisatie van diverse trainingen en congressen voor mensen die in de zorg werkzaam zijn. o.a. over autisme en LVB problematiek. Ook deed zij het management en de administratie. Voor de Mediaclub verricht zij alle management taken alsmede websitebeheer en coördinatie van alle cliëntaanvragen en is zij de contactpersoon tussen de diverse disciplines. Als coach en counselor kan zij ook de cliënt een individueel begeleidingstraject aanbieden.

Isa Souhoka

Isa Souhoka

Titel Begeleider fotografie, film en video.

Over Isa Souhoka is afgestudeerd als fotograaf met het bijbehorende kwalificatiedossier voor AV-productie (filmen). Vroeger gingen mijn tweelingbroer en ik met de camera van onze vader filmen. We bedachten onze eigen verhaaltjes en namen dat op. Toen ik opgroeide kocht ik mijn eerste eigen camera en die nam ik altijd overal mee naar toe om foto's te maken. In 2017 tijdens mijn opleiding mode/maat kleding specialist kocht ik mijn eerste spiegelreflex camera en een jaar later stapte ik over naar de opleiding tot fotograaf. De laatste jaren van deze opleiding ben ik me weer meer gaan focussen op film. Mijn passie ligt in het helpen van mensen hun verhaal te vertellen met behulp van beeld.

Merlijn van Balen Blanken

Merlijn van Balen Blanken

Positie Muziekproducer

Mijn naam is Merlijn van Balen Blanken en ik ben producer, mixing-mastering engineer, songwriter en vocalist. In 2016 ben ik begonnen met muziekproductie en al snel werd het maken van muziek mijn passie. Van hip-hop tot dubstep geen enkel genre is te gek voor mij en ik daag mijzelf graag uit door verschillende genres van muziek met elkaar te combineren en zo op leuke nieuwe ideeën te komen.

Erik Bosch

Erik Bosch

Positie Orthopedagoog

Over Erik Bosch is schrijver, trainer en spreker van diverse boeken over bejegening in de zorg, over autisme, rouwverwerking. Hij geeft trainingen in Duitsland en Nederland over diverse thema's in de zorg. Als gedragsdeskundige geeft hij ons waardevolle adviezen en kunnen wij op verzoek bij hem terecht bij gedragsregulatie en advies.

 

E-mailen
Bellen